Dier//Nieuws


22 oktober 2017  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

De natuur is van slag, orkanen die huishouden en met name de regen die ze meebrengen zorgt voor veel ellende. Zo kreeg Costa Rica de volle laag van orkaan Nate. Regen overstromingen en aardverschuivingen. Onze mensen ter plekke hebben de handen vol aan het helpen van mens en dier. En tegen natuurgeweld is niet veel te doen. Vervelend is het wel omdat de plannen die je maakt continu bijgesteld moeten worden.


Maar er gebeuren ook hele leuke dingen. Vooral als je in de ogen van een blij dier mag kijken. Elk gered dier is er voor ons een. Want de kracht die je daarvan krijgt geeft energie om door te knokken voor al die kanjers. Deel onze nieuwsbrief. Samen met jullie kunnen we veel bereiken.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Cosa Rica

Wat een geluk

Tussen de ellende van natuurgeweld waarbij regen en aardverschuivingen ons veel problemen bezorgen gebeuren gelukkig ook hele mooie en lieve dingen. Onze donateurs die het Dierjournaal in de bus kregen begin deze maand lazen al over het kleine hondje waarbij zwart toch echt wit bleek te zijn. Inmiddels, opgeknapt, kern gezond en geadopteerd!

Maar dat was nog niet alles hij heeft gelijk een grote vriendin die hem ook helemaal ziet zitten. En het zijn die kleine dingen die je dan blij maken. Genieten van die dingen die goed gaan en een dierenleven positief veranderen.

 
 

Nederland

Super dierendag veiling

Nog tot en met middernacht 22 oktober kunt u meebieden op geweldige items die we ter bechikking kregen voor de hulp aan dieren. Feyenoord, Ajax, PSV. Maar ook Christiano Ronaldo of Neymar en Jordi Clasi. Formule 1 team Caps, kunst van Karel Appel, Corneille en Herman Brood. en veel en veel meer.


Boeken pakketten voor de donkere dagen die er weer aankomen. Kortom een supergave veiling waarbij de gehele opbrengst naar de hulp aan dieren gaat. Meebieden? Zorg dat je geregistreerd bent zodat je deze kans mist.

BIED MEE en wie weet pak jij een van de items die dieren verder gaan helpen.

 
 

Costa Rica

Yes ook een forever home

Je zou het niet verwachten maar deze lieverd liep op straat. Mager en een slechte vacht en veel ongedierte. In slechts 3 maanden transformeerde hij naar de kanjer die hij is. Kerngezond, ongedierte vrij een glanzende vacht en 2 kilo zwaarder. Het was dan ook niet de vraag of maar waneer hij zijn huis kreeg waar mensen van hem houden.

Dat huis heeft hij nu met een gloednieuwe halsband en stoere zakdoek. Dit zijn de momenten waarin je alle dagelijkse dieren ellende even vergeet. De energie die je hiervan krijgt geef je door aan een volgend dier dat een eerlijke kans verdient. Daarom DANK JULLIE WEL voor jullie steun via een DONATEURSCHAP of DONATIE, TOP!

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

CHARM POOTJE

voor aan bedelarmband

 

€ 8.95

 
 
 
 
Great Deals
 

LED HALSBAND

diverse kleuren en maten

 

€ 7.95

 
 
 
 
 
 

Online bieden

 

Speciale veiling items!

 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.