Dier//Nieuws


8 september 2017  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

Volgende maand is het Dierendag. Maar wat een ramp voltrok zich op Sint Maarten waar duizenden dieren dakloos werden en rondzwerven. Menselijk leed horen we gelijk, maar leed van dieren....U leest er in deze nieuwsbrief meer over. Dieren staan bij ons elke dag centraal en zo hoort het ook. Niet enkel 4 oktober. We hopen op hulp om de collega-s een hart onder de riem te steken.


Op Bonaire hopen we de politie eindelijk in beweging te krijgen om te gaan handhaven bij dierenaangelegenheden. Kortom er is veel te doen.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Cariben

St Maarten dieren hebben ook hulp nodig

Orkaan Irma heeft de Nederlandse eilanden zeer hard getroffen. Langzaam komen de eerste beelden binnen. De chaos is enorm en de schade en verwoesting bijna niet te bevatten. Naast de vele menselijke drama-s zijn ook dieren slachtoffer en helaas hoor je daar altijd bitter weinig over.

Wij kennen de eilanden goed, zijn er al ruim 17 jaar actief, en hebben met tal van organisaties contact. De communicatie verloopt op dit moment moeizaam vanwege het ontbreken van stroom. Letterlijk afgesloten zijn velen. Wij willen de ontheemde dieren helpen. Dieren die rondzwerven, doodsbang en vaak gewond. Gevlucht voor alle geweld van de orkaan. Het laatste bericht dat we ontvingen was de waarschuwing voor de orkaan. Waarin mensen opgeroepen werden ook hun dieren te beschermen en in veiligheid te brengen. Help ons mee en doneer: HIER.

De komende dagen zal meer duidelijk worden over de enorme puinhoop die orkaan Irma heeft nagelaten. De eerste berichten van Saba zijn ook daar veel schade maar gelukkig minder dan Sint Maarten. Vanuit Sint Eustatius nog geen bericht ontvangen.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

POLSBAND

"Respect For Animals"
 

 

€ 4.00

 
 
 
 
Great Deals
 

BOODSCHAPPENTAS HOND

Altijd een tas bij je,
licht in gewicht en opvouwbaar.

 

€ 6.50

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.