Dier//Nieuws


20 augustus 2017  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

Voor velen zit de vakantie er weer op. Wij hopen dat jullie hebben genoten en niet geconfronteerd zijn met ellende die dieren vaak ten deel valt op veel bestemmingen. Tijdens de vakantie kwam er goed nieuws. Na een stemming op 24 juli zijn op Mallorca stierengevechten niet langer toegestaan. Het stierenvechten op zich is niet verboden, maar zo gereguleerd dat het onuitvoerbaar wordt. Daarnaast worden circussen met dieren verboden.


Er blijft nog veel te winnen op veel gebieden. We zijn overtuigd dat we met jullie steun veel kunnen bereiken. Al gaat het soms langzaam. Met doorzetten komen we ver.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Nederland

Buurman Gerard

Zoals beloofd zouden we laten weten wat jullie als dierenvrienden gedoneerd hebben voor de geweldige prestatie die buurman Gerard op 76 jarige leeftijd leverde met het lopen van de Nijmeegse 4 daagse. Jullie doneerden hiervoor een bedrag van 485 euro. En met dit bedrag kunnen onze dierenartsen 14 dieren steriliseren ter voorkoming van meer dierenleed. Namens buurman Gerard heel hartelijk dank voor jullie donaties voor dieren in nood.

 
 

Costa Rica

Ze verdienen het

Dit zijn Bobby en Klicka, twee kanjers die een eigenaar hadden. Maar toen de zaak van hun baasje failliet ging en de deuren sloten, liet hij ze achter bij de winkel. Buurtbewoners verzorgden ze met water en eten omdat er niemand naar hen omkeek. Ze verdienen een tweede kans en die gaan wij ze samen met jullie geven.


Beiden zijn super lief en horen bij elkaar. Daarom willen we ze graag samen onder brengen. Alle ondersteuning is welkom via IK HELP BOBBY EN KLICKA.

 
 

Curacao

Handen vol werk

Ze heeft de zorg over maar liefst 110 katten/poezen. Onze vrijwilligster Mariette Hanssen. Dagelijks met vangacties bezig en helpen op locatie. Dan het zorgen voor voldoende eten en de noodzakelijke dierenartskosten. Ze doet het met liefde en passie. Wij helpen haar met het voorkomen van verdere uitbreiding en steriliseren en castreren de dieren. Een wederdienst die we graag doen voor haar geweldige inzet voor de katten van Curacao. Dus uw ondersteuning bereikt ook haar en voorkomt toekomstig leed. Namens Mariette hartelijk dank!

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

PANDORA BEDEL

"Pootje"

 

€ 14.95

 
 
 
 
Great Deals
 

PANDORA BEDEL

"Puppy"

 

€ 14.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.