Dier//Nieuws


23 juli 2017  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

De vakantieperiode breekt weer aan. Genieten van zon, zee, strand voor velen. Maar helaas ook een tijd dat we meer ellende tegenkomen. Voor ons hard door werken. Nieuwe posters verspreiden via hotels om aandacht te vragen voor de populatie dieren die op straat moet leven en achtergelaten worden. Kortom we hebben veel te doen deze komende periode.
Voor iedereen die op vakantie gaat een hele fijne tijd gewenst.


In onze koopjeshoek een mooie kofferriem. Veilig en uw koffer snel herkenbaar. Maar ook veel nieuwe items waarvan de opbrengst naar dieren gaat.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Costa Rica

Drie op een rij

Daar liggen ze dan. Alle drie donderstralen die hun roes uitslapen. Net geholpen door de arts zodat er geen jongen meer zullen volgen. En nog leuker is dat als ze wakker worden ze alle drie een baasje hebben gekregen waar ze gezamenlijk mogen opgroeien leven. Dat zijn de momenten waarvoor je allemaal doet. Geluk !! heerlijk.

 
 

Curacao

Another day in paradise

Er is nog veel te doen als het om dierenwelzijn gaat. Nog altijd zien we dieren die dringend hulp nodig hebben. Dieren die vaak een eigenaar hebben, maar die er niet naar omkijkt. Die niet met hen naar de dierenarts gaan.

Ter beveiliging van de eigendommen hebben ze een hond. Ook deze lieverd, doodziek, mager en zwak. Daarom bestaan we. Dit zijn onze kanjers en we zullen door blijven gaan om voor hun rechten op te komen. Hem helpen kan KLIK DAN HIER.

 
 

Nederland

Niet weggooien !

Lege inktcartridges geven dieren hulp. En u kunt op zeer eenvoudige wijze uw lege cartridge ten gelde maken en zo Stichting Dierenhulp steunen. Ga om mee te helpen naar de pagina van 1-2-3-Inkt en kijk of uw lege inkt cartridge in de lijst staat. Om ons te steunen met uw lege inktcartridges klikt u HIER.

 
 

Nederland

Wat een topper !

Opnieuw liep onze buurman Gerard Anbergen de Nijmeegse 4 daagse voor Stichting Dierenhulp. Vier dagen lang 30 km op 76 jarige leeftijd, dus 120 km in de benen. Wilt u die prestatie belonen door per km 0,10 cent te doneren voor het vrijwilligerswerk? We gaan in de volgende nieuwsbrief dan bekend maken welk bedrag jullie als dierenvrienden zijn inzet voor dieren in nood waard vonden. Hij liep zoals hij zelf vertelde weer met liefde voor Dierenhulp.nl
Je sponsorbijdrage doneer je via de knop IK BELOON GERARD.
Zelf krijg je een GRATIS certificaat van jouw sponsoring.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

BOODSCHAPPENTAS HOND

Altijd een tas bij je,
licht in gewicht en opvouwbaar.

 

€ 6.50

 
 
 
 
Great Deals
 

BOODSCHAPPENTAS KAT

Altijd een tas bij je,
licht in gewicht en opvouwbaar.

 

€ 6.50

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.