Dier//Nieuws


25 juni 2017  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

De vakantieperiode breekt weer aan. Genieten van zon, zee, strand voor velen. Maar helaas ook een tijd dat we meer ellende tegenkomen. Dus voor ons hard door werken. Nieuwe posters verspreiden via hotels om aandacht te vragen voor de populatie dieren die op straat moet leven. Kortom we hebben veel te doen deze komende periode.
Voor iedereen die op vakantie gaat een hele fijne tijd gewenst.


In onze koopjeshoek nog een mooie kofferriem. Veilig en uw koffer snel herkenbaar. Bovendien gaat het hele aankoopbedrag de sterilisatie pot in.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Wetgeving

Ze gaat er voor

Frankie, onze mascotte in Costa Rica, is niets te dol. Met het grote evenement op komst om aandacht te vragen voor dieren en hun welzijn duikt onze Frankie regelmatig in de media op. In juli is het zo ver dan heeft dit evenement plaats waarbij veel organisaties die zich op het gebied van dierenwelzijn inzetten aanwezig zijn.

De stem van het volk om meer wetgeving ter bescherming van dieren wordt gelukkig steeds sterker. Nu is Costa Rica al vele malen diervriendelijker dan menig Zuid of Midden Amerikaans land. Maar er blijft nog veel te winnen. Samen met Teleton Canina trekken wij de kar voor dit evenement. Waaruit maar weer eens blijkt dat je geen grote miljoenen organisatie hoeft te zijn om dieren te helpen. Dank aan jullie als dierenvrienden die ons hierbij steunen. Top !

 
 

Antillen

Lange wachtlijst

Dat het werkt is bewezen. Ook dat het enorm aanslaat. Mensen die geen geld hebben om het zelf te betalen helpen we gratis met de sterilisatie of castratie van hun dier(en). Het is een bewezen aanpak bij de bron die heel veel leed voorkomt.

Geen of veel minder ongewenste dieren, plus een populatie die gezonder is. Maar bovenal diervriendelijk. Er is inmiddels een wachtlijst ontstaan van 3 maanden. En dat is eigenlijk niet leuk. Omdat we eindelijk bereikt hebben dat mensen inzien dat je niet maar alles zijn beloop kunt laten. En nu het probleem tegenkomen dat we te weinig geld beschikbaar hebben om deze lijst in te lopen. We zijn blij dat de actie Red een Dier aanslaat, maar zijn druk op zoek naar sponsoren die voor 35 euro per dier die operatie mogelijk maakt. De artsen zelf investeren hun tijd en praktijkruimte dus een geweldig succes aan alle kanten. Wil jij ook een dier steriliseren? Ga dan naar RED EEN DIER

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

Kofferriem
"www.dierenhulp.nl"

 

€ 8.95

 
 
 
 
Great Deals
 

LED LAMPJE
creditcard formaat

 

€ 3.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.