Dier//Nieuws


28 mei 2017  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

Het eerste kwartaal zit er op. Bijna 600 dieren gesteriliseerd. Waarmee voorkomen is dat circa 4800 dieren geboren werden, die geen kansrijk bestaan zouden hebben. Mogelijk gemaakt door jullie als dierenvrienden die ons gesteund hebben. De dankbaarheid van al die teefjes als je in die bruine ogen kijkt, zegt zoveel. Samen kunnen wij die verandering op gang brengen en daar zijn we iedereen die meehelpt enorm dankbaar voor.

In onze koopjeshoek nu een gave kofferriem. Veilig voor uw spullen en snel herkenbaar. Bovendien gaat het hele aankoopbedrag de sterilisatie pot in.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Nederland

Ons Dierjournaal gratis voor jou

Twee keer per jaar verschijnt ons Dierjournaal. Nieuws, acties, lopende zaken, reddingen, plannen en nog veel meer. U bent goed op de hoogte en leest over wat wij allemaal voor dieren mogen doen.
Wij geven u hier gratis ons Dierjournaal zoadat u thuis op uw gemak nog meer aan de weet komt over Stichting Dierenhulp. Al 21 jaar werkend met vrijwilligers en daar zijn we best trots op. Veel leesplezier gewenst. Het Dierjournaal leest HIER

 
 

Nederland

Voorkomen beter dan genezen

Dierenleed we kunnen er niet tegen en willen het niet zien. Daarom is het zo belangrijk dat we overheden laten inzien dat de korte termijn aanpak niet werkt. Tijden grote voetbal toernooien en Olympische Spelen zien we het telkens weer gebeuren. Grootschalig vermoorden van dieren zodat de wereld ze niet ziet. Wat men vergeet is dat deze aanpak niet werkt. De leeg gekomen plekken worden ingenomen door anderen en de hele geschiedenis herhaalt zich. Veel leed ontstaat doordat niet preventief gewerkt wordt bij overpopulatie.

TNR aanpak, het vangen steriliseren en terug plaatsen helpt wel. Al jaren bewijzen we het. Bovendien is de populatie gezonder. Bovendien is er de garantie dat er geen nakoelingen volgen. Wij blijven hier op hameren. Ook op de bijzondere gemeentes die Nederland rijk is in de Cariben. Voor een bedrag van 35 euro zijn wij in staat een dier die eerlijke kans te geven. Mee doen? Ga dan naar RED EEN DIER

 
 

Curacao

Kettinghonden

Een veel voorkomend probleem op de Caribische eilanden zijn de kettinghonden. Dieren die voor de bewaking van het woonhuis gebruikt worden en vaak aan veel te korte kettingen liggen. Daarnaast ontbreekt vaak een schaduwplaats, schoon drinkwater en goed voedsel.

Erger wordt het als de halsband ontbreekt en men een ketting aanbrengt. Deze snijdt door de huid en veroorzaakt infecties en vervelende wonden. Ook deze hond werd zo aangetroffen. Na tal van dierenarts bezoekjes maakt het dier het nu aanzienlijk beter.
Er is nog veel werk te doen om deze dieren te helpen. Educatie maar vooral naleving door de lokale politie van die wetten die er zijn. Want als je wetgeving hebt maar je doet er als politie en Openbaar Ministerie niets mee, dan toon je geen respect naar levende schepsels.

 
 

Nederland

De GEEF App

Nieuw, doneren met je smartphone. Scan deze QR code en installeer de app.
Op elk moment van de dag kun jij een donatie geven via je smartphone. De QR code delen met vrienden maakt het mogelijk dat ook zij kunnen doneren. Snel, veilig en jij bent de baas !

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

Kofferriem
"www.dierenhulp.nl"

 

€ 8.95

 
 
 
 
Great Deals
 

LED LAMPJE
creditcard formaat

 

€ 3.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.