Dier//Nieuws


23 april 2017  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

Het eerste kwartaal zit er op. Bijna 600 dieren gesteriliseerd. Daarmee is voorkomen dat circa 4800 dieren geboren zouden worden, die geen kansrijk bestaan zouden hebben. Mogelijk gemaakt door jullie als dierenvrienden die ons gesteund hebben. De dankbaarheid van al die teefjes als je in die bruine ogen kijkt, zegt zoveel. Samen kunnen wij die verandering op gang brengen en daar zijn we iedereen die meehelpt enorm dankbaar voor.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Wereldwijd

Zoek de verschillen

Broodfok, nog altijd een sector die grossiert in dierenleed. Miljoenen gaan er om in de broodfok wereld. Teefjes die er enkel zijn om pups op de wereld te zetten. Illegale handel vanuit het Oostblok van dieren die vaak met valse papieren op websites als Marktplaats verhandeld worden.


Ook wij hebben er mee te maken waar we actief zijn. Daarom zijn we altijd dolblij als we deze dieren uit hun ellende kunnen halen en ze uiteindelijk dat liefdevolle mandje wel krijgen. Tegen de fokker werd proces verbaal opgemaakt en hij riskeert gevangenis straf. Eind goed al goed.

 
 

Nederland

Even wat vragen beantwoorden

We krijgen wel eens vragen van hoe wij alles draaiend houden. Maar ook of wij een grote organisatie zijn. Daarom kort de antwoorden.

Wij zijn volledig afhankelijk van donateurs en giften. Wij zijn geen onderdeel van de Dierenbescherming. Opgericht uit liefde voor het dier en hun rechten. We hebben circa 1200 donateurs die het mogelijk maken dat wij dieren kunnen helpen en een betere toekomst kunnen geven.
Wij ontvangen geen subsidie, worden niet gesteund door loterijen zoals de Postcodeloterij of Dierenlot. Al wekt laatstgenoemde soms de indruk dat ze ons steunen. Dit is dus NIET waar.
Onze website ziet er professioneel uit. Dat is te danken aan onze penningmeester die een ICT achtergrond heeft.

Ron Brandsteder maakte deze spot belangeloos voor ons en legt ook e.e.a. uit.
Bekijk hem dus zeker HIER

 
 

Nederland

Red een Dier

Helpen van dieren is onze kerntaak. Dit doen we op verschillende manieren. We zorgen dat ze een eerlijke kans krijgen op een dierwaardig bestaan. Dit doen we samen met een geweldig team van artsen en vrijwilligers. Belangrijk is de nazorg na adoptie. Kijken of het allemaal goed gaat. Maar het helpen van dieren is ook het voorkomen dat ze geboren worden.

Veel leed ontstaat doordat niet preventief gewerkt wordt bij overpopulatie. Overheden grijpen dan vaak naar middelen als vergiftigen, afschieten of vangen en afmaken. Terwijl voorkomen dat deze dieren geboren worden een diervriendelijke aanpak is. Daarvoor is er onze actie Red een Dier. Voor een bedrag van 35 euro zijn we in staat die sterilisatie / castratie uit te voeren en zo te voorkomen dat kansloze dieren geboren worden. Iedereen die de actie Red een Dier steunt heeft dus een dier gesteriliseerd. Zo weet je direct waaraan je jouw steun hebt gegeven.
Mee doen? Ga dan naar "RED EEN DIER"

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

Polsband
"Respect For Animals"

 

€ 4.00

 
 
 
 
Great Deals
 

3D sticker
per set van twee

 

€ 4.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.