Dier//Nieuws


26 februari 2017  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

Een nieuw team dierenartsen is van start gegaan op Curacao met de sterilisaties. Daar zijn we blij mee omdat het voorkomen van dierenleed een van de belangrijkste zaken is van ons. Voorkomen is beter dan dieren onder erbarmelijke omstandigheden zien. Maar er is helaas nog veel te doen voor ons op de eilanden binnen het koninkrijk Nederland. Wij zullen ons dan ook sterk blijven maken voor de rechten van deze dieren.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Curacao

Het houd niet op...

Nee niet vanzelf. Om maar even een bekende reclame kreet te gebruiken. Tal van vrijwilligers dag in dag uit in touw. Ook collega organisaties helpen we waar we kunnen helpen met het voorkomen van meer ongewenste dieren. De kennels staan weer klaar, de artsen zijn op de hoogte.

En opnieuw voorkomen we gelukkig dat dieren zonder kans geboren zullen worden. Dank aan alle dierenvrienden die ons steunen.

 
 

Bonaire

Handhaving laat te wensen over

Bonaire is een bijzondere gemeente van Nederland. Het eiland dat amper 19.000 inwoners telt valt grotendeels onder Nederlands bestuur.


Daarom is het extra wrang om te constateren dat de Nederlandse politie zo bitter weinig onderneemt als het gaat om handhaving van wetgeving ter bescherming van dieren. In diverse gesprekken wordt duidelijk dat de landsverordening die men heeft voldoende aanknopingspunten geeft voor actie. Echter als bij een misstand de hulp gevraagd wordt dan volgt vaak een nee vanwege de arbeid intensiviteit. Samen met de lokale Dierenbescherming, en de opvang Kakelvers blijven wij ons inzetten voor deze Nederlandse dieren. Die tot op heden vanuit Nederland niets te verwachten hebben qua hulp. Een heel bijzondere situatie van een bijzondere gemeente van Nederland.

 
 

Costa Rica

Dieren helpen op locatie

Je staat in de modder, een kliniek is er niet. Om je heen de restanten van de verwoestende orkaan. Overal dieren die hulp nodig hebben. De eigenaren zorgen zo goed het kan voor deze dieren maar ze hebben praktisch niets.

We delen voer uit en geven medicatie. Maar nog belangrijker we slagen erin om in amper drie uur 20 dieren te steriliseren of te castreren. Directe hulp waarmee voorkomen wordt dat meer dieren een onzeker bestaan zouden krijgen. Apen trots op ons geweldige team artsen die in de middle of nowhere hun werk uitvoeren met passie voor dieren. Hier gaat uw donatie heen....Dieren. Bekijk het geweldige team HIER

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

Lichtgevende halsband
diverse kleuren en maten

 

€ 7.95

 
 
 
 
Great Deals
 

Veiligheidshesje
kleur geel, in 2 maten

 

€ 9.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.