Dier//Nieuws


18 december 2016  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

Alstublieft de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Het venijn zat letterlijk in de staart met de orkaan die Costa Rica trof. Duizenden dieren ontredderd op straat zonder zorg of voer. Een grote test voor ons om te kijken hoe snel wij konden handelen. De eerste hulp werd snel geboden, echter onze reserves zijn weg. Terwijl er nog zoveel te doen is.
Bekijk zeker het filmpje van Cocoa, want het maakt duidelijk wat met jullie hulp bereikt kan worden. In de koopjeshoek weer tal van items waarvan elke cent naar dieren gaat!


Tot slot fijne feestdagen gewenst, Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Costa Rica

Het gouden mandje van Cocoa

Kerst staat voor de deur. Een mooie kerst gelukkig voor het hondje Cocoa. Amper 1 jaar oud en al bijna was hij er niet meer geweest. Wat er gebeurde mag u niet missen. Het verhaal van die kleine kanjer Cocoa kunt hier BEKIJKEN

 
 

Wereldwijd

Geweldige actie

Met Kerst zitten wij met familie en vrienden over het algemeen aan een rijk gevulde tafel. Een ludieke actie daarom voor al die dieren die op straat moeten leven omdat ze geen liefdevol huis hebben met Kerst.

Dierenvrienden organiseren daarom een aantal dagen waar deze kanjers verwend worden met een goede maaltijd. Omdat wij vaak in overvloed leven. Aandacht en oog voor hen die niets hebben. Dat is waar wij als Stichting Dierenhulp al 20 jaar voor staan. Omdat deze levende wezens gelijk wij mensen rechten hebben. Het recht op verzorging, voedsel en veiligheid. Als u ons vrijwilligerswerk wilt steunen zijn wij u daar dankbaar voor. Denk eens aan een zwerfdier met Kerst. Dank u wel. Mee helpen klik dan HIER

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

ZEEFDRUK
Patty Harpenau

 

€ 100.00

 
 
 
 
Great Deals
 

Lichtgevende halsband
diverse kleuren en maten

 

€ 7.95

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.