Dier//Nieuws


26 augustus 2016  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

Dierenleed tegen gaan begint bij de bron. Zorgen dat dieren die geen kans op een dierwaardig bestaan zullen krijgen geboren worden. Al bijna 20 jaar lang bewijzen we deze aanpak en hebben we heel veel leed voorkomen. Daarnaast is de rol van de overheid van groot belang. Wetgeving ter bescherming van dieren en uiteraard handhaving van die wetgeving. Tot slot educatie. Leer de jeugd respect te hebben voor dieren en leven in het algemeen. Ze zijn de toekomst van elke natie.


Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Curacao

100 extra sterilisaties

Het was druk! Heel druk naast de normale 120 gratis sterilisaties die we el uitvoeren op Curacao was het dankzij donaties van dierenvrienden mogelijk om er in de maand juli maar liefst 100 extra bij te doen. Dus 220 ingrepen die er voor zorgen dat er niet nog meer ongewenste dieren geboren worden. Een hele klus voor de vrijwilligers en voor de artsen, maar zulk dankbaar werk.


Al bijna 20 jaar werken wij met deze aanpak die bewezen heeft te werken en bovendien op diervriendelijke wijze. Gemiddelde kosten voor een ingreep bedragen 40 euro, een fractie van wat een ingreep in Nederland kost. Daarom zijn we blij met elke donatie, die via deze aanpak direct leed voorkomt. Dank aan iedereen die ons hierbij helpt. Jij kunt ons ook meehelpen, klik daarvoor HIER

 
 

Nederland

Slapend dieren helpen

Het kan echt! Terwijl jij lekker ligt te slapen tijdens je stedentrip of weekendje weg help je automatisch dieren in nood. Je betaalt geen extra kosten voor je boeking bovendien. Hotels over heel de wereld boek je zelf en veilig via een van de grootste hotel boeking websites.


Dus wil jij binnenkort een weekendje weg of stedentrip boeken of gewoon een hotel aan zee boeken, weet dan dat jij een top weekend kunt hebben en automatisch dieren in nood kunt helpen. Die trip boeken doe je HIER

 
 

Bonaire

Les in dierenwelzijn voor politie

Binnenkort zullen 16 nieuwe wetshandhavers worden geinstalleerd op de BES eilanden, Bonaire, Eustatius en Saba. Jonge mensen die het politie motto waakzaam en dienstbaar moeten uitdragen.


Stichting Dierenhulp werd door de politie gevraagd om een cursus dierenwelzijn te verzorgen en via tal van voorbeelden duidelijk te maken wat de toekomstige agenten zo op hun pad tegen kunnen komen. Nog belangrijker wat er van hen verwacht wordt in die situaties. Veel problemen komen voort uit onwetendheid en juist daar is veel winst te behalen. Onze voorzitter was dan ook graag bereid de cursus te verzorgen om zo deze wetshandhavers te wijzen op hun verantwoording in de samenleving, waar respect voor mens en dier van groot belang is. Laten we hopen dat deze groep het stokje ook weer doorgeeft en de BES eilanden positieve stappen gaan maken als het gaat om respect naar dieren toe.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

Boek
"You are Maffia"

 

€ 5.95

 
 
 
 
Great Deals
 

Polsband
"Respect For Animals"

 

€ 4.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.