Dier//Nieuws


20 juli 2016  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

Het was een succes onze veiling. Er werd op een aantal kavels flink tegen elkaar opgeboden. De opbrengst was 1.164 euro en daarmee kunnen 31 dieren gratis gesteriliseerd worden.
Verder na 5 jaar de presentatie van de dierenwetgeving in het parlement van Curacao. Veel en hard werk om dieren bij wet te beschermen. En daar zijn we als kleine organisatie REUZE TROTS op! Want geen enkele van de grote dierenorganisaties maakte zich druk om deze dieren. Wij wel!


Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Curacao

Wetgeving opgedragen MH17 slachtoffer

De dierenwetgeving van Curacao wordt opgedragen aan het omgekomen PAIS partijlid Kevin Jesurun. OP 17 juli 2014 was hij aan boord van rampvlucht MH17. Een dierenvriend pur sang. Vandaar dat wij als bestuur van Stichting Dierenhulp er trots op zijn om samen met de fractie van PAIS hem op deze wijze te mogen herdenken.


De presentatie van de wetgeving op 18 juli 2016, voor dieren in de Staten van Curacao is de climax van jaren werk. Met ups en downs tot stand gekomen, waarbij altijd uitgegaan werd van het positieve voor het land Curacao en haar bevolking. Mens en dier die gezamenlijk het recht bezitten op voedsel, ruimte, leven, bescherming , verzorging en respect. Wij danken de fractie van PAIS voor de enorm fijne samenwerking van de afgelopen jaren en wensen het land Curacao veel diervriendelijkheid toe.
Een speciaal woord van dank voor juriste Mr. Natalie Samson-Coffie, die menig uur keihard heeft gewerkt aan alle juridische zaken en onderbouwing.

Stichting Dierenhulp is een 100% vrijwilligersorganisatie zonder directeuren en is volledig gift afhankelijk. Wij ontvangen dus geen geld van een overheid of welke loterij al dan niet voor dieren.

Ons vrijwilligerswerk ook direct steunen? klik dan snel HIER.

 
 

Curacao

Nieuw verkeersbord ?

Nee geen nieuw verkeersbord, maar wel een bord dat de aandacht vraagt voor zaken die niet thuis horen in welk land ook. Dumpen van dieren, dood en levend op een aantal plekken op Curacao. Telkens weer komen we het tegen en telkens weer zoveel leed.


Dieren zomaar uit een auto gezet of gegooid. Dieren in karntonnen dozen, sommigen al dood. Dieren die door bepaalde figuren als ongewenst worden gezien. Terwijl er tal van preventieve acties op Curacao bestaan. We zijn benieuwd of ze hun kinderen en ouderen ook zo langs de kant van de weg dumpen als ze niet langer gewenst zijn. Deze borden zijn er door samenwerking met meerdere dierenvrienden gekomen en zijn geplaatst op die plaatsen waar wij het met grote regelmaat tegenkomen.
Tijd voor wetgeving en handhaving die hieraan een eind maakt. Want Curacao verdient beter!

 
 

Nederland

Nee gooi ze niet weg!

Lege inktcartridges zijn geld waard. En u kunt op zeer eenvoudige wijze uw lege cartridge ten gelde maken en zo Stichting Dierenhulp steunen. Ga om mee te helpen naar de pagina van 1-2-3-Inkt en help zo ook mee dieren een eerlijke kans te geven. Om ons te steunen met uw lege inktcartridges klikt u HIER.

 
 

Nederland

Met liefde voor Dierenhulp.nl

Buurman Gerard Anbergen loopt de jubileum editie van de Nijmeegse 4 Daagse opnieuw voor Stichting Dierenhulp. Hij wilde deze 100e heel graag halen en we hebben diep respect voor hem met zijn 73 jaar. Onder zeer warme omstandigheden heeft hij de pas er goed in en legt hij elke dag 30 kilometer af. Op onze Facebook pagina een reactie van deze topper!

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

Koffierriem
 

 

€ 8.95

 
 
 
 
Great Deals
 

Polsband
"Respect For Animals"

 

€ 4.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.