Dier//Nieuws


21 juni 2016  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

Ik wil hier graag gebruik maken van de gelegenheid om al onze vrijwilligers te bedanken. Dierenvrienden die zich dagelijks inzetten om dieren een stem te geven en te helpen waar mogelijk. Vrijwilligers die geen geld ontvangen voor hun hulp en inzet. En dat kunnen we niet genoeg vertellen. Overal waar wij actief zijn kunnen dieren op hen rekenen. En zonder deze toppers zou Stichting Dierenhulp niet zijn wie we zijn.


Met amper 1150 donateurs zijn we elke dag in touw om levens van dieren te verbeteren. Soms lukt dat snel, een andere keer gaat er meer tijd over heen. Maar ons doel is en blijft hetzelfde, kanjers van dieren helpen omdat ze daar simpelweg recht op hebben. Gelijk mensen dat recht ook hebben.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Curacao

Opsporing ambtenaar voor dieren

Telkens een stapje verder op weg naar een steeds diervriendelijker Curacao. Op voordracht van Stichting Dierenhulp benoemde de minister van Justitie Dhr. Marlon Jamaloodin tot bijzonder opsporing ambtenaar voor dieren. Hiermee is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan en krijgen dieren een steeds luidere stem. Deze benoeming past daarnaast uitstekend bij de wetgeving die samen met de politieke regeringsfractie PAIS werd samengesteld. Om nu de kers op de taart te zetten hopen we vurig dat deze wetgeving nu heel snel door het parlement zal worden aangenomen.

We laten het u direct weten als het zover is. Wij willen graag iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons, waarbij het gezegde groot hoeft niet altijd ook beter te zijn, zich weer bewezen heeft. Dank jullie wel dierenvrienden.

 
 

Nederland

Gratis certificaat voor jou donatie

Grote giften kleine giften voor ons tellen ze allemaal mee omdat ze volledig besteed worden aan het direct helpen van dieren in nood. Daarom als bedankje een GRATIS certificaat voor je donatie. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is het vinkje zetten in het vakje voor het certificaat. Wil jij dus met een donatie helpen en je eigen certificaat als ontvangen? Help dan direct mee en klik HIER


Natuurlijk kun je ook op iemand anders zijn naam een certificaat ontvangen. Leuk om een dierenvriend kado te doen bijvoorbeeld.

 
 

Nederland

Gave veiling voor dieren

Ja we hebben er weer een. Een speciale veiling van mooie en gave kavels waarvan de opbrengst in zijn geheel naar de sterilisaties en castraties gaat om zo meer dierenleed tegen te gaan. We hebben diverse items, van kunst, tot sport items.


Zoals een handtekening van legende Ayrton Senna maar ook een Ferrari cap van Schumacher. Deze hebben we uit respect niet eerder geplaatst vanwege zijn ski ongeval. Kortom ga snel kijken en bied mee voor directe hulp aan dieren. Alle kavels zie je direct HIER

 
 
 

Online bieden

 

Speciale veiling items!

 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.