Dier//Nieuws


31 mei 2016  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

De zomervakantie komt er weer aan en houd direct in dat vakantiegangers veel dierenleed op straat zullen tegen komen. Leed dat tegen gegaan kan worden door te zorgen dat dieren die geen kans hebben geboren worden. Op al onze projecten gaan we gestaag verder met deze ingrepen en we zijn blij dat dierenartsen ons helpen met o.a. hechtdraad dat we van hen krijgen. Er gaat per jaar ruim 2 kilometer aan hechtdraad doorheen overal waar we steriliseren.

Op Curacao de laatste fase voor de wetgeving ter bescherming van dieren naar het Parlement gaat en van kracht wordt. Een mijlpaal waar we reuze trots op zijn. Het worden spannende tijden.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Nederland

Ontvang gratis certificaat

We zijn enorm blij met iedereen die ons vrijwilligerswerk ondersteunt. Grote giften kleine giften voor ons tellen ze allemaal mee omdat ze volledig besteed worden aan het direct helpen van dieren in nood. Daarom als extra bedankje nu de mogelijkheid om GRATIS een certificaat te ontvangen voor je donatie. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is het vinkje zetten in het vakje voor het certificaat. Wil jij dus met een donatie helpen en je eigen certificaat als dankjewel ontvangen? Help dan direct mee en klik HIER

Natuurlijk kun je ook op iemand anders zijn naam een certificaat ontvangen. Leuk om een dierenvriend kado te doen bijvoorbeeld.

 
 

Wereldwijd

Veel blije koppies

Dit is waarvoor iedereen het doet. Het zien van een vrolijke kop nadat je een dier uit een ellendige situatie hebt kunnen halen. Zo ook deze donder. Hij leefde op een stortplek voor vuilnis was min of meer ten dode opgeschreven tot het moment dat we hem zagen. Vertrouwen wisten we te winnen en uiteindelijk kon hij mee voor onderzoek. Zijn bloedarmoede was goed te behandelen, het ongedierte snels verdwenen en nu is hij op weg naar een baasen bazin die dolverliefd op hem zijn.

En deze berichten tonen ons telkens weer hoe dankbaar het vrijwilligerswerk is dat we allemaal samen mogen doen. En niet onbelangrijk, dit soort resultaten behalen we met jullie geweldige steun. Waarvoor hartelijk dank!

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

Koffierriem
 

 

€ 8.95

 
 
 
 
Great Deals
 

Polsband
"Respect For Animals"

 

€ 4.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.