Dier//Nieuws


25 april 2016  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

Dit Dierjournaal beginnen we met het nieuws voor dieren op Curacao. Want er blijft nog altijd veel te doen voor dieren het beter krijgen. Te veel zien we nog dieren gedumpt worden en ernstig mishandeld. Dat moet stoppen! Maar ook op de BES eilanden (Bonaire, Eustatius en Saba) moeten we vol aan de bak.
Dit jaar hopen we in de maand oktober ook ons 20 jarig bestaan mee te maken. We zijn er best een beetje beduusd van. 20 jaar vrijwilligerswerk voor de zwaksten in onze samenleving.

Maar als bestuur zo dankbaar dat we het mogen en kunnen doen samen jullie allemaal als echte dierenvrienden.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Curacao

Speciale ambtenaar voor dieren

Weer een succes erbij met de aanstelling van een speciale opsporingsambtenaar op Curacao. Op voordracht van Stichting Dierenhulp bij de minister van Justitie Dhr. N.Navarro is door ons voorgedragen Dhr. M. Jamaloodin.

Laatstgenoemde is geen onbekende voor ons en heeft mede aan de wieg gestaan van de dierenwetgeving die door ons in samenwerking met de politieke fractie van PAIS is opgesteld. Dhr. Jamaloodin is een echte dierenvriend en deze functie is hem op het lijf geschreven waarbij er alle vertrouwen in hebben dat de dieren er een goede bondgenoot bij hebben gekregen. Ook al zijn we een kleine organisatie met amper 1100 donateurs, we zijn gelukkig allemaal doeners die geen geld en tijd verspillen. Dieren helpen dat is ons doel en daar gaan we gezamenlijk voor.
Hartelijk dank aan alle trouwe donateurs die ons steunen. Want samen komen we steeds een stukje verder.

 
 

Caribisch Nederland

Leven op straat

Nog veel te vaak komen we dergelijke beelden tegen. Dieren die op parkeerplaatsen, bij supermarkten rondzwerven en enkel kunnen hopen dat ze gezien worden en hulp krijgen. Dieren die ooit een eigenaar hadden maar op straat zijn beland. Trieste koppen met trieste ogen die je dan aanstaren. Daarom is wetgeving en handhaving zo ontzettend belangrijk. Deze kanjer krijgt een kans, maar de honderden die het zelfde lot ondergaan hopen daar ook op.

Daarom zijn donateurs zo belangrijk. Die maken een verschil voor elk dier en wij zullen ons blijven inzetten voor al die kanjers. Respect begint in elke samenleving met respect voor het leven.

 
 

Wereldwijd

Slapend dieren helpen

Het kan echt! Terwijl jij lekker ligt te slapen tijdens je stedentrip of weekendje weg help je automatisch dieren in nood. En je betaald geen extra kosten voor je boeking bovendien. Dus wil jij binnenkort een weekendje weg of stedentrip boeken of gewoon een hotel aan zee boeken doe dit dan HIER

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

Koffierriem
 

 

€ 8.95

 
 
 
 
Great Deals
 

Polsband
"Respect For Animals"

 

€ 4.00

 
 
 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.