Dier//Nieuws


24 maart 2016  

 
 
 
Dierenhulp
 

Nederland

Beste dierenvriend(in),

Dit Dierjournaal beginnen we met het nieuws dat we 13 nieuwe vangkooien en 16 wildcameras konden schenken aan Stichting Waar is Onze Angel. Dit was hun wens voor de Serieus Request voor Dieren actie. Mede dankzij uw stem werden zij de winnaar. Serieus Request gaat in oktober weer van start.
Verder hebben we deze maand een geweldige veiling online staan. Met schitterende kavels bijeengebracht door dierenvrienden.

Er is dus weer voor iedereen wat te bieden. Hij staat op onze website. En elke cent gaat weer naar de dieren. Samen met u als dierenvriend maken we het verschil voor veel dieren.

Mark Erwin Vos,
Initiatiefnemer Stichting Dierenhulp.

 
 

Nederland

Bijna 1300 gratis sterilisaties

Het afgelopen jaar hebben we bijna 1300 gratis sterilisaties/castraties kunnen uitvoeren in Caribisch Nederland. Dit zijn de voormalige Nederlandse Antillen die bij het koninkrijk Nederland horen.

Een geweldig aantal waarvan we weten dat hiermee veel toekomstig dierenleed voorkomen is. Wat niet geboren wordt kan ook niet lijden. Al deze ingrepen zorgen er ook voor dat ruim 10.400 dieren in het eerste jaar voorkomen zijn. Deze directe aanpak bij de bron heeft overal zijn waarde bewezen. Onze ervaring op dit gebied heeft er voor gezorgd dat veel overheden zijn afgestapt van het afschieten of vergiftigen van dieren. Dit wil niet zeggen dat we rustig achterover kunnen leunen. Elke dag nog komen we dieren tegen die dringend hulp nodig hebben. Onze actie Red een Dier geeft dieren die eerlijke kans op een dierwaardig bestaan. Aan ons de taak om te zorgen dat we voldoende geld bij elkaar halen om de materialen en meer ingrepen te kunnen betalen. Elke ingreep kost ons circa 35 euro. Met dat bedrag zijn wij in staat een dier een eerlijke kans te geven.

 
 

Nederland

Stichting Dierenhulp op TV

Ook al is het lokaal het geeft een goed beeld van wie wij zijn en wat Stichting Dierenhulp doet. Bekijk de uitzending op uw gemak en oordeel zelf. Klik HIER om direct te kijken.

 
 

Nederland

Gratis schermreiniger

Dankzij een dierenvriend mogen we een leuk en zeer praktisch geschenk weggeven aan elke nieuwe donateur die maandelijks minimaal 3 euro steunt voor de hulp aan dieren in nood.

Een superieure maar ook zeer effectieve schermreiniger. Ideaal om die vingers en strepen van de PC, Ipad, Telefoon, Tv te vegen. En nu gratis voor elke nieuwe donateur die minimaal 3 euro per maand gaat doneren. Voor alle duidelijkheid Stichting Dierenhulp bestaat volledig uit vrijwilligers, geen betaalde banen of directeuren. Ook geen onzin beleggingen in aandelen of onroerend goed. Maar wel directe hulp aan dieren in nood. En dat al ruim 19 jaar lang met het nodige resultaat. Mogen wij ook jou verwelkomen? Meld je dan direct HIER aan.

 
 

AANBIEDINGEN WAAR DIEREN 100% VAN PROFITEREN!

KOOPJESHOEK

 
 
 
Great Deals
 

Koffierriem
 

 

€ 8.95

 
 
 
 
Great Deals
 

ZEEFDRUK
Patty Harpenau

 

€ 100.00

 
 
 
 
 
 

Online bieden

 

Speciale veiling items!

 
 
 

DONEREN

Wij zijn volledig afhankelijk van giften!

 
 
 
 
 
ANBI
     
 

Stichting Dierenhulp  -  Bergse Heihoek 16  -  5351 SL  Berghem
0412-403808  -  NL47RABO0373410700

Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier.